Sommer i Byparken

23.08.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med Tom Donovan.

Tre søndage i august er der gratis koncerter på Amfiscenen i Byparken. Sommer på Broen har i år nemlig skiftet navn er og flyttet op i Byparken.

Kl. 18.00 tænder Kafé K op i grillen og sælger lækker mad, fadøl, is med mere. Så tag vennerne, familien eller naboen under armen og kom i Byparken til en god oplevelse.

Denne søndag er det den irske troubadour og entertainer Tom Donovan der står for underholdningen. Tom Donovan er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire.

Tom Donovan begyndte sin karriere i 1960'erne i hjembyen Dublin med at synge og spille international rock. Senere begyndte Tom Donovan at synge og indspille traditionelle irske og egne sange, som han turnerede med over hele Europa. Siden har han været til både folk og rock - ofte i en blanding - der afleveres med en energi og intensitet, som sammen med en robust guitarstil river publikum med fra første tone.

Tom Donovan, der bor i Danmark på 15. år, har været frontfigur i forskellige orkestre, men optræder mest solo som et dynamisk one man-band, og han formår uden besvær at få et par tusind tilhørere helt op at gynge. Men han kan også indfange publikum i stille lytten til sine sange, som han binder sammen med anekdoter og aktuelle kommentarer.

I tilfælde af dårligt vejr flyttes arrangementet ind i Kulturhuset

Arrangør: Kulturhuset