Sommer i Byparken

16.08.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med Djursland Spillemænd.

Tre søndage i august er der gratis koncerter på Amfiscenen i Byparken. Sommer på Broen har i år nemlig skiftet navn er og flyttet op i Byparken.

Kl. 18.00 tænder Kafé K op i grillen og sælger lækker mad, fadøl, is med mere. Så tag vennerne, familien eller naboen under armen og kom i Byparken til en god oplevelse.

Denne søndag er det Djursland Spillemænd der står for underholdningen. Djursland Spillemænd startede i 1974 og kan således slutte sig til den eksklusive del af  den danske rockscene, der har kunnet fejre 40-års jubilæum i branchen.

Det musikalske koncept er nu som dengang keltisk inspireret folk-rock kombineret med egne rocknumre og unikke fortolkninger fra den danske sangskat. Der kan også sagtens dukke bluegrass,skandinavisk folkemusik og blues op på repertoire-planen og den musikalske mangfoldighed gør, at bandet stadig er et suverænt live-band med masser af spilleglæde.

I tilfælde af dårligt vejr flyttes arrangementet ind i Kulturhuset

Arrangør: Kulturhuset