Bal på torvet

19.06.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med Videbæk Harmonikaklub.

Videbæk Harmonikaklub spiller op til dans til sæsonens tredje omgang "Dans på torvet".

Videbæk Harmonikaklub har eksisteret siden 1986 og har gennem årene været mellem 8 og 35 medlemmer. Pt. er der 13 glade medlemmer i harmonikaklubben. Deres repertoiret på 170 melodier er meget blandet og er valgt af klubbens egne medlemmer. Det spænder fra det meget enkle til det mere avancerede - fra spillemandsmusik til let klassisk.

"Dans på torvet" finder finder sted fem fredag i juni og juli måned. Alle er hjertelig velkomne til at få sig en sving-om eller bare nyde den gode stemning.

Arrangementet foregår på Kulturtorvet foran Kulturhuset. I tilfælde af dårligt vejr rykker arrangementet ind i Nedre Foyer.

Arrangør: Kulturhuset