Carl Nielsens fødselsdag

09.06.2015 kl. 16:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Vær med til at fejre Carl Nielsens 150 års fødselsdag med sang og kage.

Carl Nielsen står bag en lang række folkekære sange så som ”Nu er dagen fuld af sang”, ”Solen er så rød mor” og ”Jens Vejmand”. Derfor falder det helt naturligt at hylde fødselaren med en dag med korsang og kage som ”Tak for sangen, Carl!”

For at gøre denne dag helt speciel har biblioteket inviteret Alice Vestergaard og hendes dygtige kor ”Vocali” til at komme og synge deres repertoire samt et par ny indøvede sange af Carl Nielsen.

Biblioteket pynter festligt op og serverer et stykke kage med en kop kaffe til, hvorefter "Vocali" fylder rummet med den dejligste sang.

Arrangementet er gratis, men af hensyn til mængden af kage er tilmelding nødvendig. Tilmelding ved henvendelse i skranken på Skanderborg Bibliotek senest den 7. juni.

Arrangementet foregår på Skanderborg Bibliotek og forventes at vare cirka én time.

Arrangør: Skanderborg Bibliotek

Samme aften kl. 20.00 vil der være mulighed for at fejre Carl Nielsen ved syng-med koncerten "Syng med Carl Nielsen".