Cirkus Benito

29.05.2015 kl. 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Teater for hele familien i forbindelse med Sløngeldagene.

I forbindelse med Sløngeldagene kan du opleve en helt særlig teaterforestilling. Skanderborg Amatørteater spiller Ole Lund Kirkegaards Orla Frøsnapper i Cirkus Krones telt, som til lejligheden kommer til at hedde Cirkus Benito.

Hos Cirkus Benito kan du blandt andet møde Tryllekunstneren Ole Antonioni og kanonkongen. Sammen med en helt masse andre fra Ole Lund Kirkegaards univers. Desuden medvirker klovnen Allando og to små heste fra Cirkus Krone.

"Vores by er fuld af bøller og andre store dumme fyre, som ikke kan lade flinke drenge som mig og Jakob og et par stykker til at gå i fred." Sådan siger den lille bandit i Orla Frøsnapper. Og han ved, hvad han snakker om. Orla Frøsnapper, som vistnok engang har spist en levende frø, prøver på alle mulige måder at få ram på "Jakob og mig". Til sidst havner drengenes overmand med hensyn til gale streger dog i et omrejsende cirkus.

Forestillingen foregår i Byparken.

Forestillingen spiller den 29. maj kl. 17.00, den 30. maj kl. 13.00 og kl. 16.00 samt den 31. maj kl. 13.00 og kl. 16.00

Forestillingen af en del af Sløngeldagene i Skanderborg. Se mere på Sløngeldagenes Facebook side.

Arrangør: Di heslige Slønglers klup