Paul Banks

10.09.2015 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Intimkoncert med Paul Banks og Jakob Dinesen.

Oplev duoen bestående af Paul Banks på guitar og vokal samt Jakob Dinesen på tenorsaxofon. Duoens samarbejde er så virtuost, legende og hjertevarmt, at resultatet er meget mere end en cross-over mellem stilarter. Musikken balancerer på kanten af mange velkendte etiketter: folk, jazz, blues, country og gospel, men duoen har skabt et tidløst univers, som er helt deres eget.

Paul Banks er kendt og afholdt som stilskabende guitarist og onemanband. Han har udgivet 14 plader i eget navn og medvirket som backing musiker på omkring 100 udgivelser med andre kunstnere.

Jakob Dinesen er en af sin generations mest personlige danske saxofonister. Jakob Dinesen har i eget navn udgivet en række plader med folk som Paul Motian, Kurt Rosenwinkel, Eddie Gomez, Ben Besiakov, Nasheet Waits, Ben Street og Jakob Bro. Han spillet med stort set alt og alle fra rap til rock på den danske scene og føler sig efterhånden hjemme over store dele af verden.

Der er nu udsolgt for tilkøb af spisning til dette arrangement.

Arrangør: Kulturhuset