Oysterband

04.11.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Oplev bandet der en institution på den britiske folk-scene.

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock. Det er ikke traditionelt engelsk folkemusik, men kærligheden til "rødderne" skinner alligevel igennem. De kommer fra en tradition med integritet, masser af indlevelse, lidenskab og følelser.

Bandet opstod i Canterbury i 1976. De har udgivet 22 studie- og 5 livealbums samt et opsamlingsalbum. Hertil kommer over hundrede bidrag til kompilationer med andre kunstnere. Bandet er blevet beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock.

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Koncerten står på traditionelle sange blandet med egne sange fra flere af gruppens medlemmer. Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.

Besætningen har naturligvis skiftet i bandets snart 40 års levetid. Seneste ændring er, at Ray Cooper er gået solo efter 25 år med bandet. Han efterfølges af Al Scott. Derudover består bandet af John Jones, Alan Prosser, Ian Telfer og Dil Davies.

Inden koncerten serverer Kafé K irsk stuvning inkl. en Guinness til 125 kr. Bord bestilles hos Kafé K på tlf. 8652 4399.

Arrangør: Kulturhuset