Jan Hellesøe

17.11.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Showet ”Manipulation - Han fuckr med dn hjrne” med Danmarks dygtigste manipulationsekspert.

I november kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand opleves live i Skanderborg. Jan Hellesøe er kendt for DR3’s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner, for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne.

Tv programmet ” Fuckr med dn hjrne” har opnået stor succes og har vundet flere fine tv-priser. Jan Hellesøe optrådte desuden i fine rammer til Hans Kongelige Højhed Prinsgemalens 80-års fødselsdag sidste år, hvor han brillerede foran et fyldt DR Koncerthuset.

I showet ”Manipulation - Han fuckr med dn hjrne” underholder Jan Hellesøe med sine hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter. Gå ikke glip af muligheden for at opleve Danmarks førende mentalist live!

Arrangør: Kulturhuset