Patrick Dorgan

29.01.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med den unge københavnske soulsanger.

Københavneren Patrick Dorgan er et fremadstormende nyt navn og en soul artist med internationalt potentiale. Patrick Dorgan bliver spået en stor fremtid på den danske musikscene. Han blev for eksempel fremhævet i januarudgaven af GAFFA i "De Bliver Store i 2015"-sektionen. Også spillestedet VEGA har udvalgt Patrick Dorgan til at være blandt de seks danske artister, som de tror på kommer til at præge musikåret 2015.

Patrick Dorgan fik sit dansk gennembrud i 2014 med debutsinglen ”On The Way Down”, der øjeblikkeligt blev P3´s Uundgågelige. Han har siden fulgt hittet op med singlen ”Marilyn”. Begge numre er en fin blanding af retro soul og moderne poptoner, og i begge tilfælde er  Dorgans kraftfulde vokal helt i fokus.

På kort tid har Patrick, der er kendt for sin helt særlige soullyd, indtaget den danske musikbranche og skabt sig en stor fanskare.

Support: Johann