Thyra Frank

18.11.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredraget ”Livsglæde og stjernestunder”.

Som tidligere leder af plejehjemmet Lotte på Frederiksberg, har Thyra Frank sat fokus på omsorg, respekt og livsglæde for stedets beboere ud fra en filosofi om “retten til en værdig alderdom” og “troen på et liv før døden”! Hun er blevet landskendt for at servere rødvin til maden og portvin til kaffen samt for at tage alle beboerne med på en årlig charterferie.

For hendes bedrifter og indstilling blev Thyra Frank i 2008 kåret til “Ridder af Dannebrog”.

Thyra Frank fortæller blandt andet om motivation, magt, medmenneskelighed og ledelse. Med udgangspunkt i hendes tidligere daglige virke som plejehjemsleder, er Thyra en yndet foredragsholder når emner som arbejdsglæde og motivation er på dagsordenen. Under overskriften “Livsglæde og stjernestunder” giver Thyra inspirerende eksempler fra hendes dagligdag som leder, og det på en yderst humoristisk facon.

Arrangør: Kulturhuset og Skanderborg Bibliotek