Fra Waterloo til Duvemåla

26.02.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

MusicalDanmark

En hyldest til ABBA.

Oplev 25 klassiske ABBA hits blandet med de store numre fra Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus’ musicals, CHESS og Kristina från Duvemåla.

”Fra Waterloo til Duvemåla” er en musikalsk og visuel rejse, der starter i Waterloo (ABBA’s Grand Prix vinder fra 1974) og ender i Duvemåla (den svenske landsby fra mesterværket Kristina från Duvemåla). Hyldestkoncerten fortæller - ved hjælp af ABBAs musik og tekster - en række historier om menneskets glæder, sorger og ikke mindst drømme om et bedre liv.

På scenen medvirker der seks sangere og fire musikere, blandt andre Astrid Højgaard og Jonas Rasmussen, der begge to brillerede i denne sæsons turnehit, John & Joel samt den svenske sangstjerne, Lisa Romée.

Publikum er ellevilde og Aarhus Stifttidende skrev meget rammende omkring hyldestkoncerten; “Fra Waterloo til Duvemåla er to timers glad genhør med popklassikere fra en svunden (ungdoms) tid. Og showet bliver med stor udstråling løftet igennem af de medvirkende, som synger fremragende.”

Der er lagt op til en forrygende aften med fest, farver og fællessang!