Romeo vs. Julie

12.11.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

En 80’er rockteaterkoncert.

Shakespeares kærlighedsdrama får én over nallerne i denne nye version, hvor de største hits fra 80'erne kommer på banen og skal fortælle historien om Romeo vs Julie. Med fuld tryk på musikken i et rødglødende arvefjendeopgør, som tager en uventet drejning, da Romeo møder Julie…

Hvad har Michael Jackson, Wham, Queen, Whitesnake, Bryan Adams, Phil Collins og Prince tilfælles med Shakespeare’s Romeo og Julie? Ingenting. Før nu!

Shakespeares klassiske kærlighedsdrama får en over nallerne i denne nye fortolkning, hvor de største internationale hits fra 80’erne kommer på banen og skal fortælle historien om Romeo vs Julie.

Romeo vs Julie foregår i vore dage i et sportsunivers. Med fuld tryk på musikken i et arvefjendeopgør mellem to konkurrerende sportsklubber - der tager en uventet drejning, da Romeo møder Julie… Med nådesløse mikrofondueller, flabede mænd og yppige kvindfolk i stramt, stramt læder.

På scenen kan der opleves et hold af 13 suveræne, kampklare, rock-syngende sangere og musikere. De sørger for, at det rødglødende drama og den udødelige kærlighed får ridser i lakken med 80’ernes største hits, når ROMEO vs JULIE spænder guitaren på ryggen og går i kamp for hinanden. Det blir’ svedigt, spændende og stort

Arrangør: MusicalDanmark