Rasmus Walter

05.11.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

"Verden i stå" tour 2015.

Med landeplagen ”Endeløst”, satte Rasmus Walter tyk streg under sit talent for at skrive vedholdende og ikke mindst, catchy sange. Siden han i 2011 startede sin solokarriere, er der kommet tre albums fyldt til randen med stærke danske popsange. Senest i oktober 2014, hvor Walter udgav sit 3. soloalbum, der har fået titlen ”Verden i stå”.

Rasmus Walter er kendt for hits som ”Endeløst”, ”Verden i Stå”, ”Dybt vand” og ”Knust glas”. Før han kastede sig over solokarrieren, kunne man i knap et årti opleve Rasmus Walter som frontfigur i bandet Grand Avenue.

Med på scenen har Rasmus Walter: Max Winding på trommer, Leif Brun på pedel steel og banjo, Martin Birksteen på keys og Martin Sandberg Kærsgaard på bas.

Moses: ”Andreas” er med som support. Moses: ”Andreas” består af sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt lyddesigner og producer Moses Fiellau. Sammen skaber de elektronisk funderet R&B pop.

Arrangør: Kulturhuset Skanderborg