DKK 50,00

ADHD hos voksne

21.05.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

DKK 50,00 %{event_without_cardfee}

Når tankerne flyver - ADHD hos voksne.

Denne aften er der fokus på ADHD hos voksne. ADHD er en grundlæggende forstyrrelse i hjernen, som gør det meget svært at fastholde opmærksomheden. Når man har ADHD, har man svært ved at koncentrere sig og kan ikke altid forstå eller forholde sig til det, man hører og ser. Det kan give mange udfordringer i arbejdslivet og i relationerne til andre.

ADHD findes blandt 3-4 % af alle børn, og hos 2-3 % af disse består ADHD'en i voksenalderen og kan bl.a. vise sig som impulsivitet og hyperaktivitet.  

Rikke Gylling Jensen, der er sygeplejerske ved Ambulatoriet for ADHD og Personlighedsforstyrrelser, Regionspsykiatrien Horsens, kommer omkring symptomer, årsager og behandling. Hun har masser af erfaring med at arbejde med voksne med diagnosen. Desuden er hun også selv pårørende.

Den personlige beretning gives af en mand, som først sent fik stillet diagnosen. Men som herefter fik en forklaring på de problemer, han havde haft undervejs i sit ungdomsliv og voksenliv, i form af mange kursskift og problemer med relationer og opmærksomhed. 

Efter oplæggene er der mulighed for at stille spørgsmål til begge oplægsholderne.

Arrangør: Skanderborg Kommune og PsykInfo Midt, Region Midtjylland