Signes hjemkomst

04.03.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredrag med filmklip ved forfatter Lars Johansson.

Foredrag med Lars Johansson om Signe Gondrups overlevelseskamp, krig, kærlighed, straf, tavshed og løgn.

Med udgangspunkt i sin nye roman ”Signes hjemkomst”, som er en selvstændig fortsættelse af ”Signe” fra 2006, fortæller forfatteren Lars Johansson om Signe og hendes kamp; ikke mindst om, hvad der skete for Signe da hun i 1948 vender tilbage til Danmark efter sit ophold i Tyskland.

Foredraget, der går bag om hovedperson og romanen indeholder oplæsning, snak om arbejdsmetode, klip fra dokumentarfilmen ”Den tyske hemmelighed”, der handler om Signes datter Kirsten Blohms opklaring af sin herkomst og dermed sin mors færden. Kirsten Blohm deltager i foredraget og publikum vil mod slutningen få mulighed for en snak med hende.

Arrangør: Skanderborg Bibliotek