Kvindedag

08.03.2015 kl. 13:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Så skal der leves.

8. marts gruppen i Skanderborg inviterer til Kvindedag søndag den 8. marts - hele verdens internationale kvindedag.

Årets tema er ”Så skal der leves". Eftermiddagen byder på foredrag med Karen Thisted og musikalsk underholdning med Jette Torp.

Foredraget med Karen Thisted tager udgangspunkt i hendes erindringsbog "Så skal der leves" fra 2013.

Siden Karen Thisted begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967, har hun beskrevet Danmark. Det er ren Matador, når hun går i kødet på sin egen personlige skæbne. Hun er opvokset i et borgerligt miljø i Ringsted, hvor hendes far var bykonge, senere blev hun gift med Ole Thisted, der blev far til hendes datter. Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, blev en del af det ofte fortumlede liv, hvor arbejdet var den helt store glæde. Det har været festlige år, men Karen Thisteds personlige fortælling er ikke kun sjov og ballade, da hun blandt andet blev ramt af en dyb depression.

Arrangementet foregår søndag den 8. marts fra kl. 13.30 til ca. 16.30. Kvindedagen begynder med velkomstdrinks og lotteri med mange flotte præmier. Billetprisen inkluderer velkomstdrink, kaffe, the og kage.

Overskuddet går til Maternity Worldwide samt lokale projekter.

Arrangør: 8. marts gruppen