John Braad

22.04.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Et liv med forudsigelser.

Hvor har jeg tabt min guldring? Bliver det bedre med min ryg? Skal jeg prøve med et nyt job? Er mit ægteskab værd at kæmpe for ?

Det er den slags spørgsmål John Braad fra Sahl ved Bjerringbro hver uge besvarer i en af landets mest læste brevkasser i ugebladet Hjemmet. Og det uden at have andet end navn på og billede af spørgeren. John er nemlig synsk.Jeg vil ikke kalde mig clairvoyant, for jeg beskæftiger mig ikke med tidligere liv og andre flyvske ting. Det er det jordnære, som berører menneskets dagligdag, jeg udtaler mig om

Men hvad er det så John Braad, ægtemand og far, kan gøre for helt fremmede mennesker? Jo, han kan se, hvad der er sket dem, hvordan deres nuværende situation er, og hvad der vil ske. Når han ser på personen eller vedkommendes billede, kommer det hele til ham.

John Braads foredrag er vældigt populære, for ikke blot fortæller han om de ting, der er så svære at forstå, men også om sine egne oplevelser med de specielle talenter samt små historier om deres virkning. Han har også folk fra salen med. Han rådgiver deltagere i foredraget ”live”, og det er en spændende oplevelse.

John Braad har begge ben på jorden og holder foredrag på en jordnær og humoristisk måde. Ikke to foredrag er ens, hvorfor gengangere blandt publikum vil få en fornyet oplevelse. Der vil være mulighed for at spørge om personlige ting i begrænset omfang.

Arrangør: Kulturhuset