Frokostjazz

28.02.2015 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Gratis frokostjazz med Paul Harrison Band

Paul Harrisons klarinet og sax har i over 15 år givet effektiv genlyd overalt. Dominerende topnavn på jazzscenen, mester for den legendariske britiske sound, og populær langt ud over landets grænser. Harrison disker op med et yderst succesfuldt band, med eminente danske og udenlandske kræfter. Den engelske bandleader har for længst markeret at høj kvalitet er hans varemærke, og hans musikalske og personlige fremtoning har trukket et væld af fans til.

Den karakteristiske sound og eksplosive performance rammer bredt, og Harrison kører træfsikkert sin egen rytmiske stil. Det er jazz i international særklasse, musikalske finesser, solopræstationer og løssluppen humor, når det professionelle team leverer ”the full power of” Paul Harrison Band.

Arrangør: Kulturhuset