Queen Rockballet

12.03.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Oplev Queens elskede musik i selskab med ballet i verdensklasse.

Queen Rockballet opføres af The Györ National Ballet fra Ungarn. The Györ National Ballet er et af europas mest respekterede balletkompagnier og de har blandt andet optrådt i de europæiske hovedstæder, på La Scala, i Bayreuth, Tokyo, Moskva og i New York. Denne aften gæster de Kulturhuset med en flot dansehyldest til Queen.

Forestillingen koreograferes af den belgiske koreograf Ben van Cauwenbergh. Han er fuld af beundring for en af verdens største rockgrupper og ved at forene Queens musik med elementer fra klassisk ballet, ønsker han at formidle tidløse følelser og menneskelige dramaer i en intens og fortættet atmosfære.

Forestillingen kommer vidt omkring i Queens musikalske univers og inkluderer hele 32 af Queens største hits. Formålet med forestillingen er - helt i Freddie Mercurys ånd - at give publikum den størst mulige oplevelse.

Arrangør: Kulturhuset