John & Joel

05.03.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

En teaterkoncert med musik af Elton John og Billy Joel.

Vi kommer på en fantastisk rejse ind i John og Joels musikalske universer og deres nærmest endeløse række af udødelige pop- og rockhits. Tag med Piano Man, Rocket Man, Tiny Dancer, Innocent Man, Captain Fantastic og Uptown Girl på en fantastisk rejse fra Yellow Brick Road og ud i den skræmmende verden for at finde kærligheden og meningen med livet. Turen viser sig at blive både længere og sjovere, end de først troede.

John og Joel indeholder 25 af de største af de herrers kendte hits. På scenen kan der ses frem til at høre otte af tidens mest velsyngende sangere og musikere, blandt andre Broadway stjernen Alvin Le-Bass og BaSix tenoren Christoffer Brodersen. Herud over er der et gensyn med Astrid Højgaard og Jonas Rasmussen, der begge to brillerede i forrige års store succes, Firserne Forever. Så forvent en farverig aften med den ypperste vellyd og masser af fed nostalgi!

John & Joel er iscenesat, koreograferet og arrangeret i fællesskab af Hans Christian Leonhard, Niels Rahbech og Michael Bentholm.

Arrangør: Teaterforsyningen