DKK 285,00

Sebastian

28.05.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

DKK 285,00 %{event_without_cardfee}

Koncert med trubaduren Sebastian, hvor han spiller og synger sine skønne gamle og nye sange.

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig. I samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes og giver publikum en oplevelse, som sent glemmes. 

Samtidig er Sebastian opmærksom på den store aldersspredning til koncerterne, så der kommer også noget for børnene eller de barnlige sjæle. De udødelige sange bliver serveret med et fintfølende guitarspil, der er i særklasse, og anekdoterne med en underfundig humor, som ikke er til at tage fejl af. Poesien får for alvor vinger, når Sebastian indtager scenen og synger sangene med sin melankolske stemme. Stemningen til koncerterne er helt speciel, idet Sebastian udfordrer og samtidig tryllebinder sit publikum. Han forener generationer med sangene, der har været soundtrack til mange danskeres liv. 

Sebastian er et ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i 40 år. At opleve ham alene på scenen, blot akkompagneret af sin akustiske guitar, herlige anekdoter og store skatkammer af sange, er en helt speciel oplevelse. Det er ikke bare en glad, men også en eftertænksom aften, hvor man som publikum kommer hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, som alle kan synge med på. 

Alice Vestergaards kor, Skanderborg Pigekor, optræder desuden med 3-4 af Sebastians sange.

Koncerten af en del af Sløngeldagene i Skanderborg. Se mere på Sløngeldagenes Facebook side.

Arrangør: Di heslige Slønglers klup