Den Grønne Elevator

17.04.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Et af historiens mest succesfyldte lystspil.

Med et stjernespækket hold opsættes den populære forestilling med Bodil Jørgensen og Tommy Kenter i de bærende roller. De er klar til at kaste sig over klassikeren, der siden 1920'erne har trukket tusindvis af mennesker i teatret.

Lisbet Dahl er instruktør på forestillingen. I hendes version er handlingen rykket frem til 1960’ernes New York. Cool storbyliv, stærke cocktails, skarpe og sjove replikker og ualmindelig mange forviklinger står i kø.

Billy (Tommy Kenter) og Blanche (Bodil Jørgensen) beslutter sig for sammen at udsætte deres respektive ægtefæller for lidt af en gimmick. De vil lade dem tro, at de har indledt en affære og de vil tages på fersk gerning. Men for at planen skal lykkes spiller flaskerne i barskabet en ikke helt ubetydelig rolle. Der bliver mikset potente cocktails, en af dem døber de Den Grønne Elevator.

Arrangør: Teaterforsyningen