Pink Floyd Project

26.03.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Scandinavian Pink Floyd Project - Dark Side of The Moon.

Scandinavian Pink Floyd Project vender tilbage til rockklassikeren Dark Side Of The Moon, som i 2013 rundede et imponerende 40 års jubilæum. Albummet var ved sin udgivelse absolut nyskabende, og optræder som en ubrudt strøm af rocknumre, instrumentale passager og lydeffekter.

Undervejs udforskes forskellige sider af livet som menneske, heriblandt fødsel, død, grådighed, forbrugssamfundet, krig og sindsyge. Dark Side Of The Moon så dagens lys i 1973, men imponerer med en friskhed og relevans den dag i dag.

Koncerten varer 2½ time og finder også sin vej rundt omkring nogle af Pink Floyds øvrige værker. Man kan blandt andet se frem til at besøge 70'ernes kritiske konceptudgivelser, 80'ernes storladne zenpop og de tidlige psykedeliske eksperimenter. Musikken understøttes af lys, lasere og quadrofonisk lyd som efterhånden er blevet et varemærke for bandet.

Arrangør: Kulturhuset