Stine Bramsen

13.03.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Solokoncert med Alphabeat sangerinden Stine Bramsen.

Stine Bramsen udsendte sin debutsingle ”Prototypical” i januar 2014 og kickstartede hermed sin solo karriere med en P3 Ugens Uundgåelig. Hun har efterfølgende hittet stort med den energiske og funky ”Move Forward”. På tredje singlen ”The Day You Leave Me” sætter Stine Bramsen tempoet helt ned med en sang som viser helt nye sider af den ”upbeat” sangerinde.

Det længe ventede solo-debutalbum fra Alphabeat sangerinden udkommer i starten af 2015 og følges op ad en stor turné. Det er denne turné der sender Stine Bramsen forbi Kulturhuset Skanderborg.

Stine Bramsen har dog allerede begejstret live. På årets Smukfest begejstrede sangerinden et fuldstændig fyldt P3-telt. BT’s anmelder var på pletten og med overskriften ”Modig Stine Bramsen imponerer”, hæftede anmelderen sig også ved kvaliteten af sangerindens solo materiale og skrev: ”Forvent dig en spændende albumdebut!”

Selvom Stine Bramsen er gået solo, får hun selskab af syv dygtige musikere på scenen.

Der er opvarmning med det fremadstormede talent Gregersen. Gregersen er blandt andet kendt for singlen “Det kun dig” og vil denne aften fremføre akustiske versioner af egne sange.

Arrangør: Kulturhuset