Christian Bitz

10.03.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Uperfekt er Christian Bitz’ nye (s)underholdningsshow, hvor han én gang for alle gør op med myten om det perfekte liv.

Vi skal ikke alle være lige sunde – eller lige slanke. Så hvorfor følge de samme kostråd? Du vil gå fra showet med redskaber til at finde lige præcis din sunde balance og et liv fuldstændigt fri for dårlig sundhedssamvittighed.

Med masser af humor og konkrete råd får Christian Bitz’ sundhedsrealistiske guide til, hvordan du holder sundhedsbegejstringen oppe, hvordan du når dine mål og ikke mindst, hvordan du bliver tilfreds uden at være perfekt. Christian Bitz er nysgerrig og gør sig umage for at holde en sund balance, hvor han prioriterer sundhed, fordi det giver hans liv kvalitet. Men han er langt fra perfekt. Glæd dig til et (h)ærligt indblik i hans brogede hverdag, der byder på alt mulig andet end skyr, klid og faste rammer.

Christian Bitz er fast ernæringsekspert på DR og er blandt andet vært på det ugentlige forbrugerprogram MadMagasinet Bitz & Frisk, der sendes hver tirsdag på DR1. Han er far til to piger på henholdsvis 6 og 9 år, forskningschef på Herlev Hospital og foredragsholder. Han har de sidste fem år turneret dette land tyndt med foredragene ”Luk Munden & Let Røven” og senest ”Verdens Bedste Hverdag”. Nu glæder han sig til at give danskerne "Uperfekt", det helt nye foredrag, der giver dig lyst til at leve sundere på din måde og uden dårlig samvittighed.

Arrangør: Kulturhuset