DKK 225,00

Kristian Lilholt

26.02.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Arrangør:

DKK 225,00

Kristian Lilholt med LAND.

Kristian Lilholt er en fremragende komponist, hvis musik har en meget sjælden melodisk nerve. Fra fejende flot rockmusik i 80'erne over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk – og ikke at forglemme hans bror, Lars Lilholts, allerstørste hits. 

Hans nyeste store projekt LAND Live er en totaloplevelse. LAND er en rejse gennem årstidernes danske landskaber i musik, billedkunst, lyrik og levende billeder. Reaktionerne fra de hidtidige shows vidner om en overordentlig positiv og – ikke mindst – meget dansk oplevelse. Ordet 'fantastisk' bruges igen og igen.

Kristian Lilholt har i trioform sammen med Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen skabt en hel egen niche med kommunikation i øjenhøjde, og musik og sange med højt til loftet. For at kunne opføre musikken fra LAND-projektet er trioen udvidet med Tine Lilholt, Frede Panduro og Jakob Storm Mahler. 

Udgangspunktet for LAND Live er otte store ekspressive landskabsmalerier af billedkunstneren Carsten Frank. Med udgangspunkt i malerierne har Kristian Lilholt skabt otte originale sange og musikalske forløb og otte originale film over malerierne. Musikken er produceret af Kim Søgaard. 

Halvdelen af aftenens koncert udgøres af opførelsen af LAND med sangene og musikken spillet live i sync med LAND filmene, der vises på stort lærred. Resten af koncerten er ny og ældre musik fra Kristian Lilholts store bagkatalog af kvalitetssange og instrumentalmusik.

Arrangør: Kulturforsyningen