NOAH

15.01.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Akustisk koncert med duoen NOAH.

NOAH består af forsanger Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm på keyboard og kor. De to skolekammerater begyndte at arbejde sammen tilbage i 2008 og samarbejdet viste sig hurtigt at være det helt rigtige.

NOAH’s debutalbum udkom i maj 2013 – et album skrevet, komponeret og produceret af NOAH selv med en ny nordisk poplyd. Det musikalske univers vil gennem fængende popmelodier og tekster om udødelige emner som drømme, håb og sorger, fortælle om stærke følelser med højt til loftet og plads til både den ensomme melankoli og spirende lykke.

Mange NOAH fans elsker og efterspørger de akustiske og meget ”nøgne” versioner af sangene og blandt andet derfor har NOAH besluttet sig for at lave en turné landet rundt, hvor de spiller akustiske versioner af alle deres sange. Med sig på scenen vil Troels og Lasse have en ekstra guitarist, men ellers vil det blot være Troels på sang og guitar, samt Lasse på keyboards og kor.

Arrangør: Kulturhuset